Friday, 3 May 2013

Positive Feedback for Injin Puput <3

Yauw yauw soooo many positive feedback for Injin Puput! Brenda is very very very happy to know thattt ♥♥ Good job for her and all the Injin Puput team! Proud proud ♥ So here's some pics of Brenda and the team :)

Saturday, 13 April 2013

Brenda Anura Londoh & Janrywine J Lusin

Yauwwwwww Brenda and Janrywine will be at Lintasan Deasoka, Gaya Street tomorrow untuk promo the theater!!

Friday, 12 April 2013

Brenda Anura Londoh heroin theater :)


Yauuuwwwww BrendAholic! Brenda Anura Londoh terlibat untuk satu theater. Jadi heroin. Watak dia Mei Ling. Hahaha sesuai sangat dengan muka dia yang agak macam chinese. Hehehehehe. So sekarang dia tengah practise and she is soooo busy.


Haaaa nak tau siapa hero this theater? Okay hero nya ialah Janrywine J Lusin (gambar di atas). Yang nyanyi lagu "Macam di KK". Nak tau lebih lanjut pasal beliau? Sila ke blog ini :) http://japrin.wordpress.com/2011/12/20/janrywine-j-lusin/
Okay dah! Wait for da next post!!:)

Brenda in the car otw pergi meeting semalam :)
Brenda berkeek masa script reading!:)
So ini dia gambar Brenda with Janrywine! :D

Brenda Anura Londoh is now busy.

Yauuuuwwwww. Brenda is now so busy because she have to practise for a theater. Guess what, Brenda heroin theater tu tau. Tadi baru otp with her. Dia ada bagitau nama hero dia tapi saya lupa hehehehehe. Anddddd audition terakhir KDM pun masih ditundaaaaa. Hewhew. Okay that's all. Wait for da next post! :) Loveee xx Oh yaaa bawah ni gambar Brenda lepas tau dia akan busy nowadays. Hahahaha im joking! The pic of da dayyyy!:)